Egyéb kategória

Biztonságtechnika magasfokon – csak a Riarex Kft-től!

Ma már elengedhetetlen a magasfokú biztonságtechnikai kivitelezés. Nem csupán irodákban vagy bankoknál, hanem akár magánházaknál is egyre nagyobb hangsúly kerül arra, hogy az otthonunkat óvjuk a betolakodókkal, tolvajokkal szemben.

Milyen területei vannak ennek a műszaki tudománynak?

Sokféle különböző területe van. Vannak például behatolásjelzők, tűzvédelmi berendezések, vagy kamerák. A beléptető rendszereket ott használják, ahol kifejezetten fontos, hogy egy adott területre kizárólag a megfelelő személyek juthassanak el.

Mitől lehet egy kamerarendszer jól funkcionáló?

Két dologra kell nagyon odafigyelni. Hogy a szerkezet mindig üzemképes maradjon, és arra, hogy az a megfelelő területet megfelelő felbontású képernyőn keresztül szemlélje. Arra is figyelni kell, hogy adatvédelmi szempontokat ne sértsen a szerkezet használata – nem szerelhetünk fel kamerát akárhová.

Mire kell nagyon odafigyelni, mikor telepítő csapatot keresünk?

Amikor biztonságtechnikai telepítőket keresünk egy adott feladatra, arra kell nagyon odafigyelni, hogy azok a szükséges kellékeket, berendezéseket is be tudják szerezni rövid időn belül. Mindig szem előtt kell tartani a műszaki specifikumokat is.

Miért a Riarex a legjobb megoldás?

A Riarex Magyarország egyik legnagyobb biztonságtechnikai nagykereskedése, ahol ingyenes oktatás várja a partnereiket – ennek köszönhetően kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy a megrendelők is jól járjanak, a magas színvonalú munkának köszönhetően. Szervízhátterük rendkívül magas színvonalon szolgálja ki a hozzájuk látogató szakembereket, rövid időn belül vállalják technikusaik a garanciális javítást. Termékpalettájuk a rohamosan fejlődő technológiai változásokat is igyekszik nyomon követni.