Egyéb kategória

Hol használhatunk műfüvet manapság?

Nem csupán az otthoni kültér díszítésére alkalmas a műfű. Rengeteg más, különféle felhasználása is van: használhatjuk akár exkluzív játszóterek, teraszon, kertben, medencében vagy akár sportpályán. Hogyan kell a plasztik füvet ezen helyeken használni? Íme, lássuk a válaszokat.

Használati tippek és lehetőségek

Használat játszótéren – játszótereken mindig mindenki homokot szeretett volna használni. Ez jó ötlet, vagy sem? A különféle tereken mindig kosz van és minden homokos – ahogy megszokhattuk, de sok helyen a kavics a nyerő. A műfű sokkal esztétikusabb megoldás!

Használat teraszon – a terasz egyik legkülönlegesebb éke lehet, ha ilyen talpazatot használunk kőzetek helyett, melyek szokványosak. Ezeket természetesen mindenki ismeri: nem a legjobb megoldás, de az igazi fű telepítése kétségkívül nagyon komplikált lenne.

Használat kertben – A kert a legevidensebb megoldás. Hiszen, ki ne szeretne a kertben műfüvet látni? A kocsibejáró egyik elengedhetetlen kelléke és eszköze ez a használati tárgy.

Használat medencében – a medence alján akkor fog igazán trópusi hangulat uralkodni, ha ott valami szép, zöld színű növényt is találni. Az igazság az, hogy ezt nehéz lenne máshogy kivitelezni, maximum egy élményparkban kaphatnánk meg.

Használat sportpályán – Nagyon kevesen tudják, de a legnagyobb sportpályákat is műfüvekkel fedik le manapság, gyakorlatilag mindenhol, ahol nem az ódivatú igazi pázsitot használják. Még karbantartani sem igazán kell – mindenkinek megéri!

Vannak-e egyéb használati lehetőségek?

Természetesen vannak. Rengeteg egyéb felhasználási lehetőség és megoldás van, de fontos szem előtt tartani, hogy a lehetőségeink is korlátozottak. Mindig a hagyományos konvenciókban érdemes gondolkodni. Ezzel szinte biztos, hogy nem fogunk mellényúlni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.