Egyéb kategória

Az informatikus, aki taláros köpenyes hős lehet a Te céged életében is

Hunet Rendszerüzemeltető Kft

Sokan csak a programozót ismerik el igazi „szakembernek” az IT világában, a többiek munkája nem ér semmit. Igaz ez? Mennyit ér egy jó rendszergazda, milyen kompetenciái vannak? Milyen olyan feladatokat képes ellátni, melyeket szinte senki más nem lehet képes az informatikus piacon, vagy a céges alkalmazottaink körében?

Ki az a rendszergazda?

A rendszergazda (rendszer specialist) egy olyan szakértő, szakember, aki informatikai struktúrák, rendszerek tervezésével, kiépítésével foglalkozik. A portok és kábelek dugdosása még csak hagyján: hozzá tartoznak a levelező kliensek, tűzfalak, informatikai szerverek és programkörnyezetek egyaránt.

Milyen speciális szaktudással rendelkezik?

Rendszergazda bárki lehet. Nem kell hozzá végzettség, de ne bízzuk kóklerre a munkát! Külön OKJ-n tanítják ezt a szakmát, de programozóként, mérnökinformatikusként, webfejlesztőként is dolgozhatunk ilyesmi munkakörben.

Rendkívül izgalmas feladatok és kihívások jellemzik a munkát. Mérnökies szemlélet és szemlélet, szakértelem és szaktudás a munkavégzéshez. Csak a legjobbaknak!

Milyen szemléletet igényel különösen?

Szociális és emberi szemléletre lehet szükség. Ez mindenképp kell ahhoz, hogy a problémákat világosan, sallangoktól mentesen el tudjuk magyarázni a kérdező ügyfeleknek. Mi az oka annak, hogy kevesen gondolják úgy, hogy ez a szakma nehéz lenne?

Nos, ők soha nem dolgoztak rendszergazdaként. Nem látják át az itt felmerülő feladatok nehézségét és komplexitását.

Hunet Kft – a legjobb partnered!

A Hunet rendszerüzemeltető Kft. csaknem három évtizedes szakmai tapasztalattal vállalja a legkülönfélébb rendszergazdai munkákat, szolgáltatásokat. Átalany díjas megoldások a kiemelt partnerek számára, akár 0/24-ben. Ne maradj le a lehetőségről! Teremtsd meg céged biztonságát!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.